Eu nu primesc flori

7335576364_e00b76bb64_z

El nu îmi cumpără aproape niciodată flori (mai sunt și ocazii în care nu se poate fără), întrucât știe că nu mă dau în vânt după ele. Știu, asta poate spune lucruri puțin negative despre mine, dar pur și simplu nu sunt construită pentru a le uda, alinta, mângâia sau alte acțiuni implicate în grădinărit. Sigur că nu le arunc pe geam atunci când se întâmplă să le primesc și nici nu voi face o față acră dacă vreodată o să doriți să mă alintați cu un buchet, dar nici mare bucurie nu-mi aduc. Avem o relație total indiferentă și obiectivă.

În schimb îmi cumpără zmeură. Mult și des, pentru că nu există cantitate pe care să nu o pot mânca. Sau alte alintături cu gust de zmeură pe care nu e chip să nu le primesc: înghețată cu gust de zmeură și topping de zmeură, prăjituri conținând zmeură sau care aduc a zmeură, jeleuri sau bomboane cu aroma fermecată, sau chiar suc de zmeură. La mine-i mai mare surpriza să vin acasă la un frigider plin cu fructe roșii decât la o cameră mirosind a trandafiri. Și dacă stai să calculezi prețul de azi la zmeură, poți să spui că primesc chiar daruri scumpe. 🙂

 La voi cum e? Renunțați la flori pentru alte surprize?

Foto: flickr.com

6 Responses to “Eu nu primesc flori”

  • Teodora

   Bineinteles, fiecare intelege cum vrea un text, dar mie chiar nu imi plac florile si toti prietenii mei stiu 🙂

   Reply
 1. Corina

  Ooo da.. Renunt la flori pentru ciocolataaaaa si toate derivatele ce contin acest deliciu:d

  Reply
 2. daniela

  De câteva săptămâni( sa fie vreo 2, 3 de atunci) am gasit o noua modalitate de a mă relaxa, iti citesc, draga Teodora, postările, atât pe cele in romana, cat si pe cele in engleza. Esti minunata, iar in ceea ce priveste ideea de a prefera altceva in schimbul florilor, sa stii, si al meu îmi ia prăjituri cu crema alba, vanilie, cocos, doar ca, asa cum ai precizat si tu, uneori nu se poate fara. Mult succes in proiectele tale!!!

  Reply
  • Teodora

   Buna, Daniela, mii de scuze pentru intarzierea acestui mesaj. Ma bucur sa te am aici, chiar daca, din pacate, am cam abandonat scrisul in ultima perioada.

   Reply
 3. georgeta

  Si eu care credeam ca doar eu sunt asa cu florile.. mie imi plac doar sa le privesc nu sa le ingrijesc…

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)